2014. január 26., vasárnap

1.fejezet 1.rész

Kezdetek...





*Barbara szemszöge*





A középiskolában történt... 4 r*hadt helyes sráccal járok egy osztályba. Minden lány oda van értük, ezért a négy srácért. Más szóba sem jöhet rajtuk kívül. A tanárok is szeretik őket, ezért érthető, hogy az osztályba járó többi srác nem igazán állt szóba velük. Ezt a négy srácot Liam Payne-nek, Louis Tomlinson-nak, Zayn Malik-nak, és Harry Styles-nak hívták. Nem is olyan rossz tanulók, olyan közepesek. A névjegyük: Zayn, a rosszfiú, Liam, a gondoskodó, Louis, a vicces, és Harry, a gödröcskés. Én inkább a jobb, olyan 4es tanulókhoz tartoztam Annával. Nekem nem tetszik senki, de Fanni velem ellentétben teljesen oda volt Louis-ért. Nem mondom, hogy nem helyes, de nem az esetem. Sem a többiek. Louis szinte ránk sem nézett, pedig elég sokan lógtak velünk, és nem is vagyunk stréberek, és "nyomik" sem. Nem értem miért, nem lógnak velünk. Az ebédlőben is, ami mellesleg nagyon igényes, rendezett, és még nagyon finoman főznek, minden nap van desszert, és minden pénteken a diákok szavazzák meg, hogy mi lesz a menü, szóval az ebédlőben más osztályokból is hozzánk és a fiúkhoz tornyosultak leginkább.

Tehát ebédlő...ahol az összes diák imád lenni, ahol mindenkire rátalál a szerencse...Nem is tudom miket mondjak még, hiszen itt olyan sok dolog, és olyan sokféle dolog történt, hogy huhh... Annával is itt történt meg az a csodálatos pillanat. Én és Anna készültünk enni. Már el is vettük a nekünk járó adagot, amikor kerestük a számunkra megfelelő helyet. Természetesen Louis közelében, Anna miatt. De Louis és a srácok még nem ültek ott, ezért a szokott helyük mellé ültünk, ahova a többiek szinte verekedve ültek mellénk. Amikor elindultunk a már kiszemelt asztalhoz, Louis nekiment (véletlen) Annának, Louis és Fanni kezéből kiesett a tálca, és a kaja leborult róla. Louis és Fanni lehajoltak felszedni a kaját nagyjából, és összeért a kezük. Megijedtek. Visszahúzták a kezüket. Elpirultak. Egymás szemébe néztek. Louis felfedezte, hogy Annának milyen szépek a szemei. ez kb. 5 percig tartott. Én már elindultam az asztalhoz, de Fanniék megállítottak, hogy mindjárt keresnek valakit akivel ehetek, mert ők elmentek egy újabb tálca kajáért. (remélem ezt már nem borítják ki!:D ) Pár perccel később Liam, Zayn és Harry csatlakoztak hozzám, és így, 4-en ettünk. Nagyon jól szórakoztunk, egy csomót hülyéskedtünk. (végre megismertük egymást, és nem néznek minket levegőnek Annával.) Szinte folyamatosan azt bámultuk, hogy Louis és Anna mit csinálnak. Azt beszéltük a fiúkkal, hogy összefognak jönni, csak egy kis idő kell. Ebből ők versenyt csináltak, hogy mikor. Fogadtak hogy 1 nap 1 hét 2 nap... Azt hiszem 5eurot raktak fel. Az nyeri meg aki a legközelebb volt hozzá. A srácok azt mondták, hogy Louisnak tetszik Anna, csak eddig nem mutatta ki másoknak, csak nekik mondta el. Már próbálkozott, de nem bírta rávenni magát, hogy megszólítsa Annát.
Suli után áthívtam Annát hozzánk, hogy aludjon nálunk. Beleegyezett, és apát vártuk, hogy értünk jöjjön. Addig hallgatóztunk, hogy mit beszélnek a fiúk, és azt hallottuk, hogy Louis Annáról beszél. Később Anna elmondta, hogy jár Louis-al. Nagyon örültünk, együtt ugráltunk.
Így kezdődött minden, Anna és Louis kapcsolata, és a hatunk barátsága.





UI: Ha olvastad a foreverdirectioner.blogger.hu-t akor az a régi blogom, amit már nem fogok használni. nem kopiztam, csak elkezdtem itt blogot írni... Légyszi írjatok véleményt!!Már megvan 5 rész, és elárulom nektek, hogy nem ez a legizgalmasabb rész. Az 5.részben egy csomó minden történik, és elég hosszú. Új részeket szerdánként fogok felrakni, este 5óra körül. Ha tetszik a blogom, iratkozz fel, vagy nézz be minden szerdán este.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése